Op deze pagina deel ik mijn crowdfunding campagnes.

Crowdfunding “De lamme helpt de blinde”.                                                                                       

Het verhaal.

Mijn ervaring met mijn moeder leert mij dat mensen met dementie door veel mensen al op voorhand “afgeschreven” worden. Mama en ik hebben ons juist vanaf het begin altijd gericht op wat nog mogelijk is.

Aangezien iedereen met dementie te maken kan krijgen, zeker nu mensen met dementie langer thuis blijven wonen en mantelzorgers vaak al overbelast zijn, is het belangrijk dat iedereen weet hoe om te gaan met dementie, zodat de maatschappij meer dementie- en mantelzorgervriendelijk wordt. Deze documentaire levert een belangrijke bijdrage aan de verwezenlijking van dit doel.

De campagne.

Om de productiekosten van deze documentaire te kunnen betalen en de documentaire en het boek wat ik naar aanleiding van deze documentaire aan het schrijven ben te kunnen publiceren heb ik nog een bedrag van €4.000,00 nodig.

Daarom vraag ik jou/u om een bijdrage aan mijn crowdfunding campagne. De looptijd van deze campagne is de hele maand december. Je/u kunt bijdragen door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden (geef daarbij ook je/uw adresgegevens als je/u een tegenprestatie wilt ontvangen) en te doneren met de doneerknop.

Tegenprestaties:

Voor €10,00 VIP-code Vimeo t.w.v. €15,99;                                                                            

Voor €25,00 DVD + boek “De lamme helpt de blinde” t.w.v. €35,00;                                               

Voor €50,00 Kinepolis cinemenu voor 2 personen;                                                                            

Voor €100,00 Een wellness arrangement bij Thermae 2000 voor 2 personen;                                   

Voor €250,00 Overnachting in Villa Augustus in Dordrecht (Lantarenkamer of Geheime tuinkamer) met ontbijt van het buffet voor 2 personen;

Voor €500,00 jouw/uw eigen gelijmd glossy magazine voor promotiedoeleinden. 

Natuurlijk kun je/kunt u ook kiezen voor een ander bedrag. Neem in dat geval contact met mij op via het contactformulier op de Contact pagina.

 

 

 

 

Totaal: € -